Өндірістік оқыту шебері Коваль Н. С. “Манты “қарапайым тағамындағы әртүрлілік және ұлттық ерекшеліктер” тақырыбында мастер-класс өткізді.

Мақсаты: студенттер “Манты” тағамының шығу тарихын және әр түрлі халықтардың тағам дайындау мәдениетін білу

  Шебер студенттерді бір қарағанда қарапайым көрінетін “Манты” тағамы туралы әңгімемен таныстырды. Студенттер шебермен бірге ашытқы және ашытылмаған қамыр, түрлі-түсті қамырдан сүзбе қосылған тәтті манты дайындады. Қонақтар мен студенттер түрлі мүсіндермен және салмалармен мантыдан дәм татты.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған