06.03.2025 әлеуметтік-гуманитарлық пәндер комиссиясының онкүндігі аясында ТӨТ-КО-1-24 тобында ағылшын тілі бойынша ашық сабақ өтті.
Макаренко В. А. бірінші курс студенттерімен сабақта тағамды балғын және кеңістікті ыңғайлы ұстау үшін тоңазытқышты қалай дұрыс ұйымдастыру керектігін талқылады!
Студенттер өздерінің лайфхактарымен белсенді түрде бөлісті: біреу өнімдерді аймақтарға бөледі, біреу контейнерлерге қояды, ал біреу тіпті сатып алу тізімін жүргізеді! Сабақ барысында студенттер: азық-түлікпен байланысты лексиканы қайталады және бекітті; тауарлы көршілікті ескере отырып, тоңазытқышта азық-түлік сақтауды ұйымдастыру бойынша практикалық дағдыларға ие болды; күнделікті өмірде де, кәсіби қызметте де оларға көмектесетін өнімдерді дұрыс сақтау туралы білімдерін кеңейтті. Көптеген пайдалы идеяларды тыңдау және осы тақырып бойынша ағылшын лексикасын талқылау өте жақсы болды. Сабақта белсенді оқыту және сұхбат жүргізу әдістері қолданылды